תזונה לתינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

18/09/2011 | 14:49 | מאת: ג'

שלום, בני בן 8 חודשים כמעט לא אוכל כלום חוץ מהסימילאק. אני מנסה לתת לו מרקים מעוף וירקות למימהם אבל הוא בקושי אוכל מס' כפיות פירות לא אוכל כלום חוץ מאגסים וגם זה לא תמיד. מה לעשות במצב כזה? שאלה נוספת- באיזה גיל הילד מתחיל בצואה מוצקה? לאחרונה הוא מוציא כמה פעמים ביום איגולים קטנים של צואה קשה, האם זה בסדר?

את צריכה לחסוף אותו לאוכל מוצק ,בעיקרון בבוקר תמ"ל לאחר 4 שעות חתיחת פרי אפשר טחינה עם סילן או חתיחת אבוקדו לאחר 4 שעות מרק טחון גס,לאחר 4 שעות בקבוק תמ"ל וגם בערב בקבוק סה"כ 3-4 בקבוקי תמ"ל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים