2 שאלות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/08/2011 | 10:39 | מאת: טלי

שלום! 1.ילד שלי בן שנה וחודשיים , מנסה לתת לו ביצה מגיל שנה ושמתי לב שעם חלמון אננחו בסדר, אבל מחלבון ילד שלי משלשל. האם נחיתן וכדאי להחליף את חלבון הביזה למזונות אחרים? 2. מאיזה גיל מומלץ להתחיל לתת לילד אגוזים כמו אגוזי לוז או שקדים בצורת אגויזים טחונים ,נגיד, בעוגיות? תודה!

קודם כל את יכולה להחליף את החלבון ביצה בעוף ,גבינה כך שזה לא צריכה להיות בעייה בקשר לאגוזים טחונים או שקדים טחונים בעוגיה את יכולה לתת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים