ילדה שכמעט ואינה שותה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

24/08/2011 | 12:34 | מאת: ש.צ

שלום רב, בתי בת 9 . מאז גיל שנה ובמקביל לפרשת רמדיה (שתתה רמדיה צמחית), בתי כמעט ואינה שותה. יכולה להעביר יום שלם ללא שתיה, וברצף שותה לכל היותר רבע כוס. בבקרים אף פעם לא מוכנה לשתות. לא מוכנה לאכול מוצרי חלב נוזליים. לאחרונה מתאוננת על כאבי בטן ובחילות שכנראה גם קשורים לעניין אם כי המוקד היא בעייה רגשית. גם כאשר מתאוננת על בחילה וכאבי בטן מסרבת לשתות. איך ניתן לשכנע אותה לשתות? מה ניתן לעשות?, אנחנו אובדי עצות... תודה אודה על התייחסות

אם לא שותה בכלל (אם כי בטוח ששותה כי אם לא הייתה מתייבשת ) תנסי מים בטעמים או קרטיב כל יום או קינוח ג'לי (לא הכי תזונה נכונה אבל יכול לעזור )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים