תזונת תינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/08/2011 | 22:02 | מאת: דינה

שלום רב התינוק שלי בן 5 חודשים בדיוק, בימים האחרונים הוא לא אוכל מספיק טוב, אוכל שליש או חצי מהבקבוק. לפעמים הארוחה האחרונה שלו ב-18:00 בערב ומסרב לאכול עוד ארוחה מאוחר יותר. הוא מתחיל לבכות כשאני מנסה להאכיל אותו ופשוט רוצה מוצץ ויושן. אם הוא ימשיך כך, מה לעשות?? אני מרגישה שכאילו התחיל לא לאהוב תמ"ל. תודה

יתכן שזה זמני שאוכל פחות רק על תדחפי לו אוכל כי באמת לא ירצה לשתות ,לכי לפי הצרכים שלו יתכן שזה הסתדר לבד ,קצת סבלנות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים