תת תזונה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/08/2011 | 21:28 | מאת: שולמית

חברה שלי אינה מוכנה לתת תוספי מזון לתינוקה, למרות שהחלב שלה אינו מספיק. היא מגדלת כרגע את התינוק הרביעי. שלושת הראשונים היו רעבים עד שהחלו מזון מוצק ובכו כל הזמן. התינוקת השלישית סבלה מתת תזונה ורק כשאמרו לה בטיפת חלב לתת סימילאק כי אחרת הילדה לא תתפתח כמו שצריך היא נכנעה ונתנה סימילאק. הילדה סובלת מבעיות שמיעה וקשיי נשימה. תת התזונה היתה בגיל של בין חודש לשלושה חודשים. האם ההפרעות הללו קשורות לבעיה של התזונה או שהם מלידה? כרגע היא מגדלת את התינוק הרביעי ואני נחושה לא לאפשר לה לעשות את אותה טעות שוב למרות שמסתמן שוב שהילדה רעבה ואין מספיק חלב והיא שוב לא נותנת תוספים. הילדה בת כחודש- מה אפשר לעשות כדי לשכנע אותה? אשמח אם תוכלו להשיב לי בהקדם האפשרי. תודה.

יש קשר בין תזונה איכותית והתפחחות קוגנטיבית ומוטורית את עושה מספיק ,היא צריכה לשכנע את עצמה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים