מוצקים לתינוקת בת שנה וחודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/08/2011 | 14:34 | מאת: לי

שלום , ביתי בת שנה וחודש אוכלת נאוקייט (אוכל מפורק) כ - 600 - 500 מ"ל ליום , פירות כ - 150 מ"ל ומרק טחון כ - 200 מ"ל (בשר ירקות בטטה גריסים) ודייסה של שיבולת שועל כ - 100 מ"ל . האם זו כמות מספקת לתינוקת בגילה , היא שוקלת 8.2 קילו , נמצאת באחוזון 9 , גובהה כ - 70.5 . בנוסף אנו רוצים להוריד לה את הבקבוק בלילה ולתת לה לאוכל ביצה , אבוקדו אך ללא אועיל , היא לא כ"כ משתפת פעולה , רק טועמת ממש קצת , מה לעשות? בנוסף כאשר נותנים לה אוכל חתוך קטן ולא טחון אוכלת קצת פחות , האם כדאי להמשיך או לתת לה טחון . אנו עכשיו הולכים לעשות בדיקה של רגישות לחלב , כך שעד עכשיו לא נגעה במוצרי חלב המון תודה

בבוקר צריכה בקבוק נאוקט ארוחה השנייה פירות (תתחילי לתת פירות מהוכים עם מזלג כמו בננה או אבטיח או מלון צוהריים בשר עם תוספת (תתחילי לטחון פחות ולתת במרקם גס ) א ביניים 100 סמ"ק דייסת שבולת שועל על בסיס נאוקט ולא על בסיס מים ארוחת ערב : קצת ביצה מהוכה עם טחינה או אבוקדו (למוך עם מזלג ) לאחר מכן שוב בקבוק נאוקט את צריכה לעשות מרווחים של 4 שעות בין הארוחות ויתכן שתהיה יותר סקרנית לאוכל מוצק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים