הפסקת הנקה לבן 9 ח

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/07/2011 | 20:44 | מאת: מרינה

ילד שלי בן 9 חודשים, לא אכלן גדול אבל אוכל בסדר מוצקים, דייסות, פירות ומרקים. שוקל כ10 ק"ג. אני מניקה אותו כמה פעמים , ב16 כשחוזרת מעבודה, ב19 לפני שינה, ב23 ועוד כמה פעמים בלילה כשהוא מתורר (יותר בשביל הרגעה כי הוא לא לוקח מוצץ). הנקות בלילה נורה מטישות אותי. ניסיתי לתת לו מטרנה אבל הוא ממש לא מוכן לשתות מבקבוק גם לא מים (שותה מכוס רגילה). האם ניתן ללמד ילד לשתות מבקבוק ואיך. האם תינוק בן 9 חודשים יכול להיות בלי הנקה ותמ"ל.

קודם כל תגבילי את ההנקות 1 בוקר ו1 בערב ובליילה שוב 1 הנקה 1 בלבד תהיה סבלנית במשך היום תני בבקבוק ותתקדמי ואם לא תנסי לתת לו או אפשרות אחרת תני תמ"ל עם דייסה בכפית בערב לפני שהולך לישון

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים