בת שנה - מוציאה אוכל מהפה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/07/2011 | 23:37 | מאת: זואי

שלום, בתי בת שנה. מעולם לא הייתה אכלנית גדולה, אך אכלה באופן סביר. בשבוע האחרון החלה להוציא אוכל מהפה בעזרת הידיים ללא תלות בסוג המזון. לרב אוכלת לא רע את הביסים הראשונים, אך אז מתחילה להוציא ולזרוק על הרצפה. יש לציין שבתחילת השבוע הייתה חולה וכן ייתכן שסבלה מפטריה בפה וטופלה בדקטרין. בנוסף סבלה עד לפני ארבעה חודשים מרפלוקס. אני מתקשה להבחין האם מדובר בהתנהגות על רקע המחלות מהן סבלה, האם ייתכן כי נשאר רפלוקס סמוי, או שמדובר בתופעה התנהגותית רגשית כלשהי. אשמח לתובנות הן למקור התופעה והן לגבי התנהגות מומלצת שלי מול התופעה. תודה, זואי.

פעמים רואים את זה ובדרך כלל זה התנהגותי על מנת למשוך תשומת לב ולכן תעלמי ,תמשיכי במה שאת רגילה לעשות כל עוד כמובן שהילדה בריאה ואוכלת ועולה במשקל בעיקרון זה יפסק לבד

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים