דחוף- אובדי עצות !!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/07/2011 | 12:49 | מאת: שימרית

כבר כתבתי כאן בעבר, רק שבני כרגע בן חודשיים וחצי...עדיין פלטן נוראי, החלפנו לו ( בעצת 50 רופאים כבר ) 6 פורמולות- אדוונס, אקסטרא קר, אינפמיל, תוספות קורנפלור, מטרנה צמחית,נוטרמיגן ( שלא מעוניין בו כלל ) ....הרופאים בעצמם אובדי עצות ואין להם תשובות. היינו במיון פעמיים במהלך החודשיים עקב ריבוי רציני של פליטות, הביקור האחרון- שבת. לאחר הצמחית הופיעה פריחה אדומה בבטן. כעת החלטתי להפסיק עם הצמחי כי אמרו לי שכנראה זו אלרגיה לסויה.. והוא חזר לאקסטרא קר..לציין,פולט כל ארוחה ואף שעתיים לאחר מכן, ומצוי באי שקט בעת הפליטות וביניהן...מקבל זאנטאק. *** הנ"ל קורה במהלך היום ובלילה ישן מ-19 ועד 3-4 לפנות בוקר. למישהו יש תשובה ?????

יתכן שרגיש גם לחבון חלב וגם לחבון סוייה ולכן לכי לרופא שלך ותבקשי לנסות נאוקט (גם אם הילד לא רוצה לאכול תהיה סבלנית )

12/07/2011 | 12:58 | מאת: shirany

והיה והיא לא אוכלת יפה בארוחה עצמה (למרות שעושה מרווחים של 4-5 שעות) להציע לה את הארוחה הבאה אחרי פרק זמן של מספר שעות?

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים