תינוקת בת 9 חודשים- הנקה בלבד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

09/07/2011 | 22:17 | מאת: מודאגת

שלום, יש לי אחייניתי בת 9 חודשים בהנקה מלאה. אחותי לא מעוניינת להתחיל במוצקים בטענה שטרם הגיעה העת .מה ההשלכות שיכולות להיות? האם זה אפשרי או שהדבר יכול לפגוע בהתפתחות הילדה (הילדה אחוזון 25 במשקל אך הצמיחה טובה ועקבית)?אני זוכרת שבין 4-6 חודשים מתחילים בטעימות ולדעתי בגיל הזה כבר אפשר להתחיל לצמצם בהדרגה בהנקות ולעבור לארוחות כגון מרקים/ירקות מבושלים וכו'. האם יש הצדקה לדאגתי או שאני מגזימה? תודה מראש

את צודקת וכדאי שתתחיל לתת לה ארוחות מכוון שככל שמחכה עלולה לפתח הפרעת אכילה לגיל הרך ולא תסכים לאכול שנית הנקה בלבד לא מספיקה כי אין מספיק ברזל ואין מספיק אבץ ולכן צריכה להתחיל אוכל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים