יציאות מרובות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/07/2011 | 16:16 | מאת: ענבל

שלום, בני בן 7 חודשים.אוכל סימילק,מרק המורכב מירקות שונים כגון:בטטה,גזר, תפוח אדמה שומר וכו' ופירות.בימים האחרונים החל לקבל דגני wheatabix(דגנים מלאים) אותן אני ממיסה במים עם קצת אבקת סימילק ופירות שונים.יש לציין שבדקתי כל ירק ופרי בנפרד,לפני שהתחלתי לערבבם, כדי לוודא שהוא לא אלרגי אליהם.בשבוע האחרון יש לו הרבה יציאות ביום(5-6 יציאות ולעיתים אף יותר).שוחחתי על כך עם רופאת הילדים שלו והיא אמרה כי אם היציאות הן לא בצורת שילשול או אין דם,הרי שהמצב תקין.היציאות הן בד"כ בצבע ירוק בהיר-כהה האם יש סיבה לדאגה?האם עליי לקחת אותה לבדיקה אצל רופאת הילדים?האן יכול להיות שהדבר קשור ליציאת שיניים(יצאו לו עד עתה שתי שיניים בהפרש של כשבועיים אחת מהשנייה). תודה מראש על התשובה

יתכן שאת נותנת יותר מידיי סיבים תזונתיים הWHETABIX שלדעתי לא מתאים לגיל 7 חודשים

03/07/2011 | 18:55 | מאת: ענבל

שלום בריגיט, תודה על התשובה. מאיזה גיל לדעתך ניתן לתת את ה weetabix?באיזה עוד מאכלים יש סיבים תזונתיים?אני נותנת לו רק חתיכה אחת של weetabix ביום האם זה עדיין נראה לך לא מתאים? בספר "טעמים ראשונים" עליו אני מסתמכת רבות מומלץ על דגני weetbix מגיל 7 חודשים.האם יש סוג דגנים אחר שיכול להתאים יותר? תודה ענבל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים