תזונה לבן 7 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/06/2011 | 08:54 | מאת: יעלה

שלום רב, בני בן 7 חודשים. מהבוקר עד סביבות השעה 16:00 הוא נמצא אצל אמא שלי שנותנת לו בעיקר מרק עוף ופירות מרוסקים. מטרנה הוא אוכל אצלה פעם אחת בלבד. אני נותנת לו תמ"ל בלבד ולפעמים קצת טעימות של גלידה או עוגיה. היציאות שלו קשות יחסית, ואני גם רואה שהוא נורא מתאמץ והפנים שלו הופכות לאדומות בזמן המאמץ. יש מקרים שהצואה שלו בצורת עיגולים קטנים ורבים. האם זה בסדר? האם נורמלי שילד בגילו עם התזונה שהוא מקבל מתאמץ כ"כ במאמץ עשית צרכים? כמובן שיש מקרים שהוא בוכה בלי סיבה נראית לעין, ואולי זה מכאבי בטן. מה צריך לשנות בתזונה שלו כדי שיהיה לו קל יותר. אולי זה קורה בגלל 3 טיפות הברזל שהוא מקבל מדי ערב? תודה מראש על תשובתכם.

יתכן שאם שתנסי עוד בקבוק תמ"ל יהיה יותר טוב (יקבל יותר נוזלים )ואם לא עוזר תייעצי עם הרופא ילדים אם יציאות קשות מאוד הוא צריך מרכך כמו נורמלקס

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים