בחרתי לא להניק .....

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/09/2020 | 18:46 | מאת: אנה

שלום. בני בן חודשיים פלוס. בחרתי לא להניק ויש לי חרטות לגבי זה. האם התפתחות של ילד שלא ינק היא שונה? האם עשיתי ולו נזק קטן ?? בנוסף אני משתמשת במשחה עם נגזרת של רטין a כחודשיים ואני מבינה שאסור להניק כאשר משתמשים במשחה זו. האם אני עוד יכולה לנסות להניק שנגזרות של רטין a יפוג לי ממחזור הדם ? יש לציין שלקחתי כדורים מייבשים.. עוד שאלה - אני נותנת לו סימילק והוא אוכל ממש מעט לגילו , שלוש ארוחות של 60 ועוד 3 בערך 100 cc. והאם הרכיב hmo באמת יעיל או שזה סתם גימיק? האם יש לדאוד.. אשמח למענה

אם יבשת את החלב שלך לדעתי את לא יכולה לחזור להניק . מה שאני מציעה שתייעצי עם יועצת הנקה בקשר להתפתחות על דאגה התינוק שלך יתפתח מצויין גם אם לא הנקת אותו . בקשר לנפח אכילה , תינוק אוכל כמה שהוא רוצה וצריך לראות שעולה במשקל בהתאם לעקומת גדילה שלו . HMO הוא מרכיב חשוב להגנת התינוק מבחינה חיסונית , כך שזה בסדר שהוא אוכל תמ"ל עם HMO

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים