בן שנה ו3 חודשים הפסיק לאכול אוכל מבושל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/08/2020 | 14:38 | מאת: בן שנה ו3 חודשים הפסיק לאכול אוכל מבושל

בימים האחרונים התינוק שלי מסרב לאכול, הוא בעיקר טועם ומשחק עם האוכל, מחפש עצמאות ואינו באמת אוכל. מעדיף פירות, או לחם עם קוטג.. או עם טחינה. אבל בבוקר נגיד הייתי מכינה דייסת שיבולת שועל עם פירות והוא לוקח כמה כפיות ומתחיל לשחק. בצהריים מציעה אוכל מבושל למשל קציצות פירה והוא אינו זורם.. גם אוכל אצבע הטא לוקח כמה ביסים וזהו. מדובכ בילד שהיה אכלן והיום הוא לא ממש זורם. חשבתי אןלי שיניים אבל הוא לא מראה סימנים של בכי יותר מדי כן עייף יותר וזהו. חשבתי אולי שבגלל שהתחלתי ללמוד ואני משאירה אותו אצל אמא שלי יותר מפעמים קודמות אז אולי הוא עצוב. גם בקבוק 180 שהיה מסיים הוא לא מסיים ומשאיר 60. מודאגת. אני גם מתחילה עכשיו אצל יועצת שינה הירדמות עצמית וקשה לי לחשוב שאם עובר עליו משהו ריגשי האם נכון להתחיל יעוץ שינה.

תנסי לעשות מרווחים גדולים בין ארוחה לארוחה כלומר בקבוק בבוקר ובערב בלבד ובין לבין רק אוכל . ואם לא רוצה לא צריך לחכות שיבקש אוכל במידה ואת לא מתקדמת בשלב ראשון תקבעי תור לדיאטנית ילדים בקופת חולים שלך על מנת לראות מה קורה בדיוק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים