תפריט לתינוק שלא אוהב בשר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/01/2020 | 00:08 | מאת: נוי

שלום , התינוק שלי בן שנתיים הוא מסרב לאכול בשר , יוצא לו לאכול עוף כל כמה ימים , נסיתי כל הדרכים ולא אוהב בשר ועוף , במקביל הוא אוכל חלב , ביצים , גבינות , פיתות , ואוהב מאוד פחמימות , תפוח אדמה , פתיתים ואורז , קטניות . האם זה קריטי שלא אוכל בשר ? אני נותנת מולטיויטמין כהמלצת הרוקח ( קידי). וכהמלצת הרופא 4 טיפות ברזל כטיפול מניעתי . הוא גדל לפי העקומה . האם ציך לדאוג מאוד בגלל שהוא לא אוכל בשר . הרופא אמר שיש המון ילדם בררנים באוכל וזה מקרה נפוץ .

אני מציעה שתנסי בכמות קטנה כמו למשל 2 כפיות עוף בהתחלה בתוך כמות יחסית גדולה של בטטה עם ירקות ותפו"א ואחר כך מתקדמים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים