שאלה............................

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

31/12/2019 | 14:37 | מאת: עמנואל

איזה חלב מומלץ לתינוקי בן שנה. החלב שהכי מומלץ עבורו? חלב פרה, עיזים, סויה, שקדים? ואיזה אחוז? בנוסף האם מומלץ דברי חלב כגון גבינות? בשנים האחרונות מוצרי חלב למבוגרים לא כל כך מומלץ......אשמח לתשובה מפורטת וטיפים לדברים חיוניים שמומלץ להכניס לתפריט. תודה רבה

מעל גיל שנה אפשר לתת חלב רגיל .אין לתת משקה שקדים או שבולת שועל או משקה אורז כי הן נטולות חלבון . אפשר לתת גבינות ומוצרי חלב כגון יוגורט . מאוד חשוב לתת מוצרי חלב כי התינוק מקבל סידן ממקורות אילו . הכמות הסידן שיש בטחינה לא מספיקה .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים