תינוקת הפסיקה לאכול מבקבוק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/12/2019 | 22:55 | מאת: יעל

תינוקת בת שלושה חודשים הצטננה ופתאום לא מוכנה לשתות חלב מבקבוק. הייתה ניזונה במהלך היום מבקבוקי תמל, ומשעות הערב עד הבוקר יונקת. כבר כמה ימים לא מוכנה לקחת בקבוק אלא רק לינוק וזה גם רק משד אחד.(תמיד זה היה רק מאחד) איך אוכל לדעת שהיא אוכלת מספיק?? מה ניתן לעשות.. לא מרגישה שישנה אספקת חלב מספקת והיא נאבקת על השד במהלך היום ונרדמת. אודה לעצה

מצוננת לכן כנראה מפריע לה לכן תני לה הנקה ולאחר מכן בקבוק ..אם לא רוצה סימן שלא רעבה ותהיה רעבה תיקח מבקבוק .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים