הבן שלי פתאום מסרב לאכול

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

25/09/2019 | 20:14 | מאת: תינוק בן 11 חודשים שאוכל פחות

שלום, הבן שלי בן 11 חודשים וקצת נכנס לראשונה לגן בספטמבר האחרון. מאז שנכנס נדבק בהרבה וירוסים שגרמו חו להיות חולה במשך כמעט 3 שבועות כל פעם במשהו אחר. מן הסתם שהתאבון שלו ירד וזה לגיטימי ולא העמסתי או הקפדתי איתו ממש על הארוחות אלא מתי שרצה וכמה שרצה. ברוך השם והוא מרגיש טוב יותר ומזה 4 ימים הוא פשוט מסרב לאכול את הבקהוק של הבוקר ואת הבקהוק של הלילה (240 מ"ל), ממש מתנגד וצורחח. אני נורא דואגת, הוא ירד במשקל וההתנהגות שלו לא רגילה בכלל. מבקש המון תשומת לב ולא מוכן לישון לבד אלא רק בידיים דסר שלא היה קורה.

אתם צריכים הרבה סבלנות גם גן חדש וגם הרבה חולה . תצטרכו לחכות ויחד עם זאת לא ללחוץ עליו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים