תינוקת מסרבת לאכול תמ"ל מפורק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/09/2019 | 01:12 | מאת: מעבר לנאוקייט

שלום רב, הבת שלי בת כשלושה חודשים, אובחנה כסובלת מאלרגיה לחלבון חלב פרה בעקבות סיפור מקרה של שלשולים דמיים, פיסורה, קיבלה פפטי ג'וניור, היה שיפור. לאחר חיסון רוטה, שוב שלשולים דמיים, החליטו לשנות לנאוקייט. החל מיום ראשון בערב מקבלת נאוקייט, בהתחלה התגובה שלה הייתה סבירה, היא הורידה מעט כמויות באוכל, אך עדיין סביר, אולם ביומיים האחרונים פשוט מסרבת לאכול, כל האכלה זו מלחמה, היא בוכה ולא רוצה לאכול, אני נאלצת להאכיל אותה מתוך שינה, היא אוכלת ממש מעט ( אם הייתה אוכלת בסביבות 750 ביום, כעת אוכלת 500 בקושי רב). ניסיתי להוסיף סוכר ענבים, אך ללא הצלחה. אני כבר אובדת עצות... תודה מראש על העזרה.

תוסיפי 2 כפיות סוכר רגיל בנאוקט ,ותיראי אם אוכלת . אמורה לאכול או שימי דייסה כמו קורנפלור נמס

02/10/2019 | 00:22 | מאת: לירון

תודה רבה על המענה. במידה ואני מעוניינת להוסיף דייסה, כמה רצוי להוסיף? המליצו לי להוסיף סוכרלוז. אשמח לחוות דעתך על כך. תודה שוב ושנה טובה.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים