תזונה של תינוק בן חצי שנה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/09/2019 | 10:26 | מאת: שני

היי, התינוק שלי בן 6 וחצי חודשים אוכל פירות ומרק, כל שאר הזמן יונק. מגיל 6 שבועות הבאתי לו בקבוק עם שאוב או תמ"ל אחת לשבוע כדי שלא יהיו עניינים כשנכנס לגן. החודש היה פעמיים חולה ולא הבאתי לו בקבוק. כבר שבועיים שאני מנסה להביא לו שאוב טרי / קפוא / תמ"ל בבקבוקים שונים, בכוס אימון ואפילו בכפית, הוא לא מוכן בשום אופן, גם ממישהו אחר וגם כשאני לא נמצאת.. היום ניסו בגן אחרי שסירב לאכול פירות וגם לא צלח. גם דייסות הוא לא אהב. מה ניתן להביא לו במקום בקבוק בארוחה השלישית בגן? ואם יש לך רעיונות איך אפשר בכל זאת להביא לו בקבוק אשמח לשמוע. תודה רבה מראש. 🙏

13/09/2019 | 19:49 | מאת: שנע

בנוסף ,אני חושבת שהוא אולי רגיש לחלב, בשבועות האחרונים בכל פעם שאתה תמ"ל פלט הרבה מאוד או הקיא בכל, גם אחרי שאכל קצת יוגורט או גבינה . היא לא מוכן לקחת בקבוק בגן וכרגע מקבל בטטה בארוחה השלישית, והרגע שנפגשים הוא יונק לפי דרישה .(מתכננת בהמשך אבוקדו כשיהיה בעונה ) . אשמח מאוד להכוונה.

בעיקרון אם הוא רעב מספיק יקח את הקהוק חלב שאוב . תגידי להם שיחכו מספיק זמן לאחר הארוחה כמו 4 שעות . ואם לא הולך שיתנו עוד מרק כך שיקבל פעמיים מרק ופעם פירות וכאשר תקחי אותו תעניקי אותו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים