אכילה סלקטיבית אצל ילד

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/08/2019 | 11:33 | מאת: מעיין

שלום, בני בן שנתיים ועשרה חודשים. מאוד בררני באוכל, חוץ מפירות וירקות שמאוד אוהב. תמיד מאוד קשה לשכנע אותו לאכול, עד שבסוף "מסכים" לאכול כריך עם גבינה ולא מוכן לנסות שום דבר אחר. תמיד בנושא האוכל ממש מתעקש איתנו, ומתחיל לבכות כשאנחנו מציעים לו מאכלים אחרים עד שלבסוף יוצא שאוכל כריך עם גבינה בבוקר ובערב ומלפפון לקינוח. גם בצהריים עושה לנו בעיות. באופן כללי לוקח לו המון זמן לאכול (לפחות שעה) אנחנו ממש מתוסכלים ומנסים למצוא פתרונות. אשמח לעזרה!

06/08/2019 | 11:35 | מאת: מעיין נפש

שכחתי לציין שזה ילד מאוד רזה, נמצא מתחת לאחוזון המשקל..

באמת מתסכל ולכן לכו לקבל יעוץ קודם אצל דיאטנית תינוקות וילדים בקופת חולים ואז תבדוק אם אפשר לפתור את זה בהדרכה או תפנה אותכם למרפאה מיועדת לכך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים