בעיות האכלה ובעלייה במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/03/2019 | 13:12 | מאת: שקד

ביתי בת 4 חודשים(5 קילו) ובשבועות האחרונים התחילו שינויים בסדר יום ובעיקר בהאכלה. קורה הרבה שהיא מסרבת לאכול, והיא כן מסכימה לאכול רק לפני שינה ורוצה "להירדם" עם הבקבוק. זה אף פעם לא היה קורה, תמיד הייתי מאכילה אותה כשהייתה מתעוררת ולא כשנרדמת. אבל היא מסרבת לאכול, ואז כשאני באה להרדים אותה אז פתאום היא בוכה לאכול ומנקרת על הבקבוק. אם אני מעירה אותה ומציקה לה אז היא שוב לא רוצה לאכול. ניסיתי להציע לה אוכל פעם ב4 שעות במקום פעם ב3 שעות וזה עדיין פחות או יותר אותו דבר. בלילה היא אוכלת מצוין. קצת רקע, התחילה מהנקה מלאה ועברה לאט לאט לתמל (נוטרילון) עד שהורדנו את ההנקה לגמרי. נולדה באחוזון 15, ירדה לאחוזון 3 דיי מהר ועכשיו באחוזון 1. חוץ מזה ההתפתחות תקינה לחלוטין והיא שמחה וחייכנית.

כדאי שתבדקי כי יש ירידה ב% משקללפי מה שאת כותבת . אין מה לעשות תנסי לא לתת לה לאכול בליילה ורק ביום אפילו אם את מחכה יותר מ4 שעות .אם את לא מסתדרת לכי למרפאה להפרעות האכלה . יש מרפאה בכל ביתי חולים .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים