התחלה של מתן אוכל מוצק

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

06/03/2019 | 21:07 | מאת: מירה

תינוק בן 4 חודשים .הוא לא יונק-אוכל סימילאק גולד כ 5 פעמים ביום ועוד פעמיים בלילה. שוקל 7 קג. בתקופה האחרונה אוכל בכל האכלה 80 מל ..כמו כן יציאות כל 4-5 ימים. נבדק אצל הרופא ולא נמצא סיבה לכך.. כנראה חוסר תיאבון... השאלה שלי- האם אפשר להתחיל לתת לו תוספת מוצקה כדי לשפר את פעולת המעיים ולהגביר לו את התיאבון...כמו למשל כפית פירה או מחית תפוחי עץ ? אילו תוספות את ממליצה ?

את אמורה להתחיל טעימות 1 כפית כל יום הכל את יכולה להתחיל (פירה, קישוא ,דלעת ,בננה ,אבוקדו ,גזר ,טחינה , שקדייה ..תפןןח עץ וכו כמובן הכל מבושל וטחון במרקם חלק

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים