עצירות לתינוקת בת שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/02/2019 | 18:17 | מאת: יסמין

שלום, בתי בת 3 שבועות סובלת מגזים. אנו רואים שהיא לפעמים נהיית ממש אדומה מכיוון שמתאמצת עד שחרור הגזים. הדבר קורה בעיקר בערב ובלילה. היא נזונה מהנקה וגם תמ״ל (בערך 3 פעמים ביום וכל השאר זה הנקה). הבנתי שיש כל מיני תכשירים שניתן לתת לתינוקות (שחלקם מגיל חצי שנה אך הורים נותנים אותם כבר בגיל שלה). האם באמת יש איזשהו תכשיר שניתן לתת לה כדי להקל בגיל שלה? (הבנתי שהדבר לעיתים נובע מסוג התזונה). חשוב לציין שאנו מנסים להקל על ידי כל מיני תנוחות/ מגע בבטן וכדומה אך זה לא עוזר.

אין מה לתת בגיל הזה וגם לא נכון לתת ללא התייעצות עם רופא . במידה והמצב הופך להיות בלתי נסבל ואין יציאה לאחר 3 ימים כן יש לפנות לרופא המטפל

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים