תינוקת בת 9 חודשים סולדת מבקבוק ומוצץ.

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/02/2019 | 19:38 | מאת: סיון

היי, הבת שלי כבר למעלה משבוע פיתחה איזשהי סלידה מהנוטרילון.. ומהמוצץ! פתאום היא נורא נגעלת לא פותחת את הפה ורק צורחת כשהיא רואה את הבקבוק, גם בקבוק מים וגם מוצץ מסרבת להכניס לפה. ניסינו לתת לה את הנוטרילון עם כפית והיא ממש עשתה פרצופי הגעלות, צמרמורת וריפלוקס הקאה.. יש סיבה לכך? יש לציין שעדיין אין לה שיניים..

אין שום סיבה. לא לתת לה בכוח לאכול . חכו שתהיה רעבה ולא תהיה סלידה מבקבוק אבל על מנת שזה יקרה לא להאכיל אותה כל 5 דקות .לחכות שתהיה רעבה לפחות 4-5 שעות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים