שינוי תזונה לילדה בת חמש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/01/2019 | 22:31 | מאת: הדר

שלום כבר כמה זמן שאני ובעלי חושבים איך נכון להתנהל מול הבת האמצעית שלנו, היא בת חמש ומאוד אוהבת לאכול מה שנקרא "שטויות"... חטיפים ומתוקים.. ובכלל אוהבת אוכל. היא ילדה מהממת מלאת שמחת חיים. לפני כמה ימים היינו בטיפת חלב שם שקלו אותה ומדדו את גובהה. לפי חישוב הbmi האחות בטיפת חלב אמרה לי שהיא נמצאת במשקל עודף ניכר (לפחות 6 ק"ג מעל המסגרת...) והמליצה להיפגש עם דיאטנית. אנחנו יודעים שזה חשוב אני פשוט כל כך מפחדת ליצור אצלה איזה שהוא" אישיו" סביב העניין ורוצה לעשות את זה נכון... לא להעיר משהו לא במקום.. בקיצור אשמח לעצה איך נכון להתנהל בגיל הזה היא ילדה כל כך חכמה...

אני מציעה שאת ובעלך תלכו להדרכה תזונה נכונה ללא הילדה ולראות אם אפשר לעשות סדר בבית . יש בקופות חולים דיאטניות ילדים ואת רק צריכה הפנייה מהרופא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים