הפסקת תמ"ל ועידוד מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/11/2018 | 14:05 | מאת: מורן

היי בת שנה, קטנטונת במשקל (8 ק"ג). אוכלת 3 ארוחות מוצקים ביום, עדיין בתהליך לבסס ארוחה רביעית. אוכלת בקבוקי תמ"ל בבוקר לפני הגן, לפני השינה, בלילה (לא ישנה עדיין רצוף) ולפעמים בגן, כלומר 3-4 בקבוקים. האם זה תקין בשלב הזה בגיל שנה? קצת מתוסכלת מהמצב... כיצד ניתן לעודד עוד לאכול ארוחות מוצקים ולרדת לאט לאט מהתמל? תודה רבה!

תבקשי בגן שלא יתנו לה עוד בקבוק תמ"ל באמצע היום ואז יהיה תמ"ל בבוקר ובקבוק תמ"ל בערב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים