בו שנה הפסיק לאכול ירקות , פירות וכו'...

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

15/10/2018 | 14:09 | מאת: בתי

הבן שלי בן שנה , הוא היה אוכל פרות , ירקות מבושלים עם עוף, גבינה לבנה... כבר קרוב לחודש שהוא לא מסכים ליגוע בירקות מבושלים או גבינה לבנה. אוכל רק ביסקוויטים , קורנפלקס , יוגורט ולפעמים קצת פרות מבושלים. מה יכול להיות ? ניסיתי הכל בכל הדרכים האפשריות... בנוסף לחם לא אכל אף פעם , ניראה כאילו הוא נגעל מהמרקם של הלחם. אני אשמח מאד לשמוע עצה ממך!

הילד שלך יותר מודע למרקמים וטעמים ויתכן שנגעל מכל מיני מרקמים .לא להילחץ .אני מציעה בכל זאת ללכת לדיאטנית ילדים של ק"ח על מנת שתאזן את התפריט שלו

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים