בן 3 לא עושה קקי לאחר עצירות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

02/10/2018 | 20:15 | מאת: מתן

שלום, בני בן 3 ובשנה האחרונה סבל פעמיים מעצירות שגרמה לו לכאבים חזקים מאוד כשהוא עושה קקי הבעייה נפתרה מזמן אך הוא התרגל שפעולת מתן הצואה כואבת לו, למרות שזה כבר לא כך וכתוצאה מזה, בחצי השנה האחרונה, הוא מתעקש לא לעשות זאת ולהחזיק את הצואה במשך ימים שלמים (לפעמים ארבעה ימים) ואז הוא עושה קקי שכבר קשה מאוד ושוב סובל מכאבים. אנו חסרי אונים ולא מוצאים שום פיתרון לבעייה שגורמת לו סבל רב. תודה על העזרה

לכי לרופא גסטרו ותבקשי שיתן לך מרשם לנורמלקס ושיגיד לך איזה מינון לתת

06/10/2018 | 17:39 | מאת: מתן

למיטב ידיעתי נורמלקס משמש לטיפול בעצירות. אני מדגיש שאין כבר תקופה ארוכה בעייה של עצירות. הבעייה היא שהוא לא מבין שאין יותר עצירות ולכן הוא מחזיק את הקקי ולא עושה כי הוא בטוח שיכאב לו, למרות שאנו מנסים להסביר שלא

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים