כמות אוכל לתינוקת בת 5 חודש

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/09/2018 | 00:59 | מאת: אנה

שלום רציתי לשאול יש לי תינוקת מתוקה בת 5 חודשים במשקל 8 קילו וגובה 68 סמ היא אוכלת 4 פעמים ביום סימילאק במינון 180 לא תמיד מסימת הכל לפעמים160 ופחות השאלה היא היא אוכלת ב18 והולכת לישון ב8 או 9 בערב ונירא שהיא מאוד רעבה לפני האם לתת בקבוק 5 או להגדיל מנה ושאלה נוספת ראיתי שיש דייסה של מטרנה מגיל 4 חודשים קונפלור האם כדי להיסיף למנה שלה לפני השינה

את לא קובעת כמה היא אוכלת ,התינוקת שלך תקבע לכן תכיני לה 180 סמ"ק כמה שתוכל תוכל ולא חייבת לסיים. בערב אם תקום לאכול תני לה ואם לא אז לא .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים