תינוקת בת שנה לא אוכלת

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

10/09/2018 | 17:02 | מאת: כריסטינה

היי. ילדה שלי אחרי חיסון גיל שנה .. מאז החיסון עברו שבועיים החום הפריחה העצבנות הכל עבר ואיתם גם התאבון היא פשוט הפסיקה לאכול . אוכלת רק תמל כל היום וגם אותו לא מסיימת. אני מכינה לה הרבה אוכל ומכל הסוגים. היא פשוט לא מוכנה לאכול רק משחקת ומפילה על הרצפה קצת טועמת וזהו. לדעתי היא אפילו רזתה קצת מיואשת לא יודעת כבר מה לעשות . אשמח לקבל עזרה

קודם כל לא להיכנס ללחץ ולשמור על הרוגע . תינוק יודע לאכול כאשר הוא רעב. תני לה תמ"ל בוקר וערב בלבד וחכי לראות מה קורה במהלך היום ועל תנסי כל הזמן לתת לה לאכול אם היא לא רוצה . סביר להניח שלאחר 5-6 שעות תסכים לאכול

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים