בת 3 חודשים לא אוכלת טוב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/07/2018 | 07:05 | מאת: אלונה

התינוקת שלי בת 3 חודשים, לא אוכלת אפילו קרוב לכמות המומלצת לה.. מסיימת בקבוק של 60 במקרה הטוב ובסהכ יש ימים שאוכלת איזה 200cc בסהכ. ניסיתי להניק אותה וזה לא כל כך הלך לי ואני חוששת שמאז התחילו בעיות האכילה מהבקבוק. היא נולדה קטנה ועדיין קטנה, אחוזון 3. מה ניתן לעשות? אני ממש מנסה להבין את איתותי הרעב שלה אבל הרבה פעמים היא מסרבת לבקבוק ובוכה תוך כדי. הצילו. אני ממש אבודה ולחוצה..

אני מציעה שתלכי לדיאטנית ילדים ותינוקות בק"ח כי אם אוכלת מעט כפי שאת מתארת צריך לבדוק . קודם כל לכי לרופא ילדים שלך ותארי לו את המצב.

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים