ילד בן 7 עם עיכוב בגדילה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/04/2018 | 11:42 | מאת: אמא שואלת

שלום, בני בן ה-7 מאובחן עם ADHD נוטל ויואנס 30 מ"ג ביום. כמעט ואין לו תיאבון. ולכן אוכל מאד מעט. עיקר התיאבון מתפרץ בערב ואז אוכל יותר טוב. אבל הוא בררן גדול באוכל. לא נוגע במוצרי חלב. ירקות ופירות בודדים וגם עופות ודגים כמעט ולא מוכן לאכול. היינו אצל דיאטנית ונתנה לנו נוטרן גוניור עם סיבים. 2 בקבוקים ליום. הבעיה שהוא לא מוכן להכניס את זה לפה. הוא טוען שזה מגעיל ויש לזה ריח לא נעים. כעת אני ממש אובדת עיצות: א. כי הדיאטנית הזו ממש לא סימפטית (אמרה לו עכשיו אתה תתחיל לאכול... בצורה מאד מאיימת) ב. כי הוא לא עולה במשקל ולא גובה כמעט בכלל. שזה לכשעצמו מלחיץ. אולי יש לך המלצה לדיאטנית במאוחדת אישור ירושלים שטובה בתחום? אשמח מאד לתשובה. תודה רבה.

הי אני לא מכירה באיזור . תנסי כל ערב לפני השינה תעשי לו שייק על בסיס גלידה וחלב .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים