תזונה לתינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

22/02/2018 | 11:58 | מאת: איל

שלום הבת שלי יונקת הנקה מלאה. כעת בת 4 חודשים. מתעוררת בלילה כל שלוש שעות ולעיתים פחות. התחלתי לתת לה גזר, תפו"א . האם אפשר לתת לה מעדן כגון דניאלה? פשוט מרווחי הזמן שהיא מתעוררת מדאיגים. אין 7 שע שינה רציפה. ואיני מעוניינת בתמ"ל.

מצויין שאת מניקה אותה אבל בגיל הזה לא תמיד השעות מסודרות .בת 4 חודשים ומותר לה לקום בליילה ולאכול .לא לתת ארוחות מוצקים בגילאים האלא .לתת טעימות 1 כפית כל יום של גזר או בטטה או קישוא או בננה או .... בסדר שדורשת הנקה כל 2:30-3 שעות אפילו בליילה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים