תינוק בן חודשיים וחצי- תזונה

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

12/01/2018 | 16:24 | מאת: תזןנת תינוקות

שלום רב. התינוק שלי בן לודשיים וחצי עוד מעט, אוכל רק מבקבוק בגדול. בלילות אני קמה 3 פעמים להאכיל ובוא אוכל 120 cc.. וכשקמים לאור יום אחרי שעה עשר/אחד עשרה כשאני מביאה לו בקבוק אחרי 3 שעות קצת לפני..קצת אחרי.. זה קודם בא עם בכי רב אוכל קצת בערך 40- 60 cc בכוח ואז שוב צועק ואי אפשר להאכיל אותו שוקל 5.6.. ומאכילה ביום כמעט כל פעם בכוח.. מה אפשר לעשות?

חכי יותר זמן .תנסי לא לתת לו לאכול כל 3 שעות ,חכי שיהיה רעב כלומר אפילו 4 שעות ובטח לא בכוח

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים