נוטרילון בגיל 3- דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

16/11/2017 | 15:09 | מאת: מאיה

בריגיט שלום. בתי חגגה החודש 3 שנים. היא לא אכלנית גדולה ומאוד בררנית באוכל. היא לא אוכלת בקר, פירות וירקות. גם כשהיא כבר אוכלת את הארוחות אז היא אוכלת קצת בכל פעם. (כריך עם גבינה לבנה וגבינה צהובה או חביתה וקוטג' או פיצה עם זיתים או 2 שניצלונים או פתיתים) יש לציין שמשקלה תקינה והגדילה שלה תמיד הייתה תקינה. היא עדיין שותה 2 בקבוקי נוטרילון של 210 cc שלב 3 לרוב אחד בבוקר ואחד בלילה. זה אף פעם לא הפריע לי כי חשבתי שלפחות זה נותן לה ויטמינים שחסרים לה באוכל. האם זה בסדר שהיא עדיין שותה את תוספת הנוטרילון? האם היית ממליצה לתת לה משהו אחר? לא הייתי רוצה לעבור לשוקו או דברים כאלו... והיא מאוד אוהבת את הנוטרילון... אני ממש לחוצה כי אמרו לי שצריך להפסיק לה את הנוטרילון!!!! תודה מראש, מאיה

לאמת שהיא כבר לא צריכה .את יכולה לעבור לחלב רגיל .אם לא אוכלת פירות וירקות אין ספק שצריכה ויטממינים אבל לא עם תמ"ל .אפשר לתת ויטמינים בצורה נוזלית לילדים ,תייעצי עם הרופא ילדים שלך

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים