כמה להאכיל תינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

05/11/2017 | 21:05 | מאת: מורן

הבת שלי נולדה באחוזון 50. במשך חודשיים וחצי אכלה מבקבוק חלב שאוב וחודש וחצי נוטריליון. בגיל חודשיים היא הייתה באחוזון 70 וכרגע, בגיל 4 חודשים היא באחוזון 93 במשקל 8 ק"ג. לפי הנוסחה אמורה לאכול לפחות 180 CC לארוחה, וכך היא אוכלת בשבועיים האחרונים. היא מסיימת את הארוחה במהירות אך לא דורשת יותר. אוכלת כל 4 שעות. אחרי ההשכבה לישון בממוצע מחכה 5-6 שעות ואז חוזרת לכל 4 שעות. כיום האחות בטיפת חלב אמרה לעשות לה דיאטה ולחזור להאכיל אותה כל 3 שעות 150 CC. נשמע לי מוזר, למה להחזיר אחורה ולהאכיל אותה כל 3 שעות? האם לעשות שינוי בכמויות האוכל?

05/11/2017 | 21:08 | מאת: מורן

שכחתי לציין, היא נולדה בגובה באחוזון 50 וכרגע היא באחוזון 75 בגובה

תמשיכי כרגיל . לא לעשות שום דיאטה ביחד עם זאת על תדחפי לה אוכל ואם רוצה פחות מ180 סמ"ק זה גם בסדר ולא חייבת לסיים עד הסוף

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים