סרבנות אכילה אצל תינוקת בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/10/2017 | 23:44 | מאת: אביבה

בתי בת שנה וחודשיים ומסרבת לאכול כמעט כל אוכל שמציעים לה אפילו לא מוכנה לטעום מלבד הנקה שאני כבר מעונינת להפסיק אותה מה יש באפשרותי לעשות כדי לגרום לה לרצות לאכול או לפחות לפתוח את הפה לטעום טעמים חדשים

אם תניקי כל הזמן היא לא תסכים לאכול בכלל כי לא תהיה רעבה ולא סקרנית לאכול . את צריכה לעשות סדר בבוקר הנקה וחכי עד שתסכים לאכול לדוגמא לאחר 4-5 שעות (תנסי שלא יהיה את כי היא מריחה את החלב ) על תשברי כל המהלך לוקח 4-5 ימים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים