פליטות חדשות אצל תינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

20/10/2017 | 20:23 | מאת: אדר

שלום,תינוקת בת 4 חודשים.בשבועיים האחרונים החלה לפלוט אחרי כמעט כל ארוחה לא מיד,יכול להיות גם 3 שעות אחרי. כמעט תמיד כששוכבת על הבטן פולטת ויכול להיות גם כשסתם עלינו או שוכבת על הגב. היא לא מתלוננת וישנה טוב. אוכלת 180 מטרנה אקסטרה קאר קומפורט(דל לקטוז).5 ארוחות ביום. האם זה בסדר?ובמידה ולא מה ניתן לעשות? תודה ושבת שלום.

שלום חסר לי כמה פרטים . מתי החלה לאכול תמ"ל האם מהילדה או רק לפני שבועיים וקודם ינקה ? אם כן רק בשבועיים אחרונים יש ללכת לרופאי ילדים ויתכן שיש רגישות לחלבון חלב פרה . מה משקלה אולי הבעייה שאוכלת יותר מי דיי כי יוצא 900 סמ"ק ליום של תמ"ל .

23/10/2017 | 08:31 | מאת: אדר

תודה על המענה. הפסיקה לינוק מגיל חודשיים. ככה שכבר חודשיים אוכלת תמ"ל. שוקלת 7 קילו.היא לא תמיד פולטת ולרוב לא אוכלת את הכל.משאירה בין 20 ל 30 מ"ל.

תנסו לתת ארוחות יותר קטנות גם אם זה כל 3 שעות במקום 150 סמ"ק 120 סמ"ק ותראו אם עוזר

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים