תמל מומלץ לגזים אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

17/10/2017 | 11:37 | מאת: ליטל

היי צהריים טובים, הבן שלי בן חודש.. סובל מגזים בצורה מוגזמת לטעמי. בהתחלה נתתי לו מטרנה אקסטרא קאר ושראיתי שממש סובל עברתי לנוטרילון קומפורט. בנוסף הוספתי פעם ביום 5 טיפות של ביו גאיה ולאחרונה הוספתי מידיי פעם ליקציק (טיפות הומפאתיות) אך אני לא רואה שינוי.. הילד ממש סובל ומתפתל מכאבים במהלך כל היום לפעמיים הוא כבר ממש אדום מרוב שמתאמץ. כתוצאה מכך מאוד קשה לו להרדם.. יש לו יציאות אחת ליום יומיים יציאות רכות. אני משתדלת לעשות לו מסאז בבטן וגם בכפות הרגליים, לעטוף אותו, וגם להרים את הרגלים לכיוון הבטן.. אך עדיין מאוד סובל במהלך כל היום. האם כדאי לנסות תמל אחר? ואם כן מה מומלץ? חשבתי אולי לנסות תמל מחלב סויה אך קראתי שהוא לא מומלץ. האם זה מצב נורמלי? אודה לתשובה ליטל

לכל התינוקות יש גזים וזה מצב תקין . טיפול הומאופטי לא מכירה . לא צריך לתת תמ"ל צמחי (לא מומלץ ) וגם לא להחליף וגם לא צריך להרים לו את הרגליים , כאשר יש גזים הם יוצאים לבד . לכן את צריכה סבלנות

את מתארת מצב נורמלי . לא הייתי נותנת כלום (לא תכשיר הומאופטי ) וגם לא מחליפה לשום תמ"ל וגם לא נונתת תמ"ל קונפורט . וכמובן גם לא תמ"ל צמחי את צריכה סבלנות

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים