תמ"ל לתינוקות - אינפמיל ar או נוטרילון ar

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

07/10/2017 | 00:42 | מאת: נופר

הי, יש לי תינוקת בת 6 שבועות. התחלנו לתת לה מטרנה אקסטרא קאר אחר כך בגלל שלא היו יציאות הרבה זמן הוחלף לה לאקסטרא קאר קומפורט שגם לא עזר ואז לנוטרילון. היא התחילה לפלוט המון ולא עלתה במשקל הרבה והביאו לנו אינפמיל ar שעזר לפליטות אבל היציאות שלה קשות כמו אבן והיא צורחת את הנשמה. עכשיו החליפו לנוטרילון ar. אני יודעת שלא טוב להחליף כל כך הרבה מזון במיוחד בזמן כזה קצר אבל כמובן שהכל נעשה בהתייעצות עם רופאת ילדים. אחרי כל הפירוט - רציתי בעצם לדעת את ההבדל בין נוטרילון ar לאינפמיל ar. מה מהם יותר טוב. אני לא רוצה יותר להחליף לה כי זה לא בריא.

הנוטרילון AR גם טוב רק על תחליפי כל הזמן ,תשיארי עם אותה פורמולה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים