תהליך הפשרת חלב מוקפא

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

03/10/2017 | 10:54 | מאת: הילה

שואלת כאן מכיוון שלא מצאתי פורום הנקה פעיל. בני בן 3 חודשין נולד כפג. כשאני רוצה להפשיר את החלב שהקפאתי בשבילו, אני שמה את השקית במקרר עד שהיא הופכת לנוזל, וכשמגיע הזמן לאכול אני פותחת את הברז על הכי חם וממלאה בתוך כלי, ושמה את שקית החלב בתוכו. מכיוון שבשקיות יש כמות גדולה , לפעמים אפילו 230 מל, השקית מספיקה לי לשלוש ארוחות לפעמים, אז אני מחזירה את השקית למקרר (כשהיא חמימה, מעט קרירה לפעמים) ושוב עושה את החימום בארוחה הבאה.. רציתי לדעת האם תהליך החימום תקין תודה

אם אני מבינה נכון את מפשירה במקרר וכאשר זה מופשר תחלקי ל3 מנות ותחממי רק מה שאת צריכה .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים