ילדה בת שנה לא בולעת מוצקים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/08/2017 | 00:13 | מאת: ליאת

שלום ילדתי בת שנה וחודש אם רקע של אישפוזים חוזרים (ויראלי) , כל אישפוז מלווה בהקאות וכתוצאה מזה היא אוכלת רק הנקה! מגיל 6 חודשים התחלנו טעימות ולאט לאט היא נחשפה ואכלה הכל. בחודש האחרון היא הפסיקה לבלוע מוצקים ,היא מכניסה לפה אבל לא בולעת וניזונה מהנקה בלבד אני לא יודעת מה לעשות אשמח לעזרה

את צריכה יעוץ תזונתי אצל דיאטנית תינוקות בק"ח . אין ספק שאת צריכה להקטין את ההנקות על מנת לאפשר לה לאכול. את צריכה לעשות את זה בצורה מסודרת ולכן לכי לדיאטנית תינוקות ויתדים

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים