בעיות האכלה תינוקת בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

19/06/2017 | 11:24 | מאת: גל

היי בתי בת ה9 חודשים -אנחנו מתקשים להאכיל אותה אוכל מוצק(מרק או פירות טחונים). היא אכלה עד לאחרונה בעיקר באמצעות המטפלת שלנו שמצליחה אבל בקושי להאכיל, אבל כיום סרבנית ומפתחת תגובה של רצון להקיא עד הקאה. עד היום אכלה דייסה בערב (מטרנה-איזה סוג מומלץ אגב?) וכיום מסרבת לאכול גם את זה. לא מוכנה לגעת באוכל על שולחן האכלה כולל אבטיח/מלון ומעדנים,גבינות שניסינו ללא הצלחה לשים לה על השולחן. כיום היא גם מתעוררת 1-2 פעמים באמצע הלילה ואנחנו מאכילים אותה, ככל הנראה כי היא לא אוכלת מספיק בערב ובכלל. אשמח לעיצות

נראה כמו הפרעת אכילה לגיל הרך . תבקשי מהרופא שלך שיפנה אותכם למרפאה להפרעות אכילה לגיל הרך .יש בכל בית חולים בקרבת מגורים שלכם .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים