שילוב פורמולות שונות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

23/05/2017 | 08:03 | מאת: דניאל

האם מותר לשלב בין כמה סוגי פורמולות לתינוק בן שבוע ? התחלנו עם מטרנה אבל ברשותנו פורמולות מחברות נוספות : נוטריון , סימילאק... ונאמר לנו שבגלל פרשת רמדיה רצוי להחליף כל פעם בין הפורמולות, האם זה אפשרי או שצריך להישאר עם פורמולה מסוג אחד בלבד לאורך זמן ? תודה

אם התינוק בריא ואין בעייה אפשר להחליף בין הפורמולות , הבעייה היא שלכל תמ"ל יש את המינון משלו (1 כף מדידה על 30 או 1 כף מדידה על 60 סמ"ק מים ) וכאשר מחליפים אפשר להתבלבל לכן ההמלצות הן לא להחליף תמ"ל .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים