בת 3 חודשים לא עולה מספיק במשקל

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/03/2017 | 11:06 | מאת: כרמל

בת 3 חודשים , יונקת בלבד נולדה ב17/12 במשקל 4425 מכיוון שלא עולה מספיק במשקל התחלתי לשקול אותה אחת לשבוע, בהתחלה עלתה 130בשבוע 3/3 משקל 4370 10/3 משקל 4490 עליה של 120 בשבוע 17/3 משקל 4620 בשבוע האחרון ירדה 50גר משקל נוכחי 4570 יש לציין שאני שואבת חלב והיא מקבלת 3 מנות ביום חלב שאוב 110 מל בכל ארוחה. אני מנסה לתת לה מעבר לזה עוד מנות שאובות ככל יכולתי, היא יונקת טוב אך הנקות קצרות ומאוד קשה להמשיך כי היא מאבדת עניין, ( וכמובן שבעקבות הדרישה יורד גם הייצור)היא מתעוררת פעם/ פעמיים בלילה לינוק, היא מפותחת מאוד , עירנית צוחקת ומתעניינת בסביבה. האם כדאי להוסיף לה תמל או תוסף קלורי לחלב אם? אני מעדיפה הנקה בלעדית ורק אם אין שום ברירה אתן לה תוסף. הנקתי 5 ילדים הנקה מלאה עד חצי שנה והיא הראשונה שלא עולה יפה אשמח לעזרה, תודה רבה מראש

שלום צריך להסתכל על הגרף שלה במשקל וגם אורך . היא נולדה גדולה אבל זה לא אומר שתשאר על אותו % .לכן הייתי ממליצה שתמשיכי עם חלב אם ותלכי לטיפת חלב ותבקשי שיסתכלו על העקומות גדילה לראות שמתפתחת יפה חבל שתפסיקי חלב אם

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים