בת 9 חודשים אוכלת רק חלב

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

13/03/2017 | 14:01 | מאת: סאם

שלום בתי בת 9 חודשים, בריאה בדרך כלל, לא ינקה , מגיל 4 חודשים התחלתי לה טעימות ובשש חודשים התחלתי לנסות לתת לה שתי מנות חוץ מחלב(פירות ומרק) היא מסרבת כמעט הכל ( אכלה אז אבוקדו ואהבה מאוד וגם בננה עם תות שדה) היום היא בת 9 חודשים מסרבת לאכול אפילו מה שאהבה היא שותה רק חלב , אני עדיין מנסה לתת לה מרק וכו' טך לחא תוצאה. אשמצ לשמוע דעתכם ומה אפשר לעשות והאם זה מדאיג ומורה על משהו?

תנסי כל יום להתקדם ארוחת מרק : בטטה עם עוף כמה שאוכלת אוכלת וכל יום להתקדם עד שמגיע למנה של 120-150 סמ"ק .על מנת שתוכל מזון משלים ולא חלב היא צריכה להיות רעבה אבל לא עצבנית בערך לאחר חלב חכי 4 שעות ואז תני לה מרק . כאשר תצילחי לתת מרק תני עוד ארוחה פירות . את צריכה כל יום לתת

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים