"חלון" סיכון אחרי מי שפיר

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

07/08/2016 | 00:45 | מאת: יוסי

דר' שלום, אשתי עברה לפני יומיים 2 ניקורי מי שפיר (תאומים), היום היינו במיון עקב התכווצויות והתגלו במוניטור פעילות רחם קלה. השאלה היא מהי תקופת הסיכון לאחר ביצוע ניקור מי שפיר, האם שבועיים או יותר..והם עלול להיגרם נזק לעוברים עקב ה "צירונים" שהיא עברה . תודה.

שלום, הצירונים לא גורמים לבעיה אלא אם הם גורמים לקיצור צואר הרחם וללידה מוקדמת מאיימת. אין זמן מוגדר של הסיכון. בדר"כ מדובר על 48 שעות עד שבועיים. בברכה דר' יוסי הר-טוב.

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה