מי שפיר וציפ גנטי

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

31/05/2016 | 13:44 | מאת: דנה

שלום, לפני כשנה הייתי בהריון היה לי דופק אך עם שק חלמון מוגדל, בשבוע 8 הפסיק הדופק ועשיתי גרידה. כעת אני בהריון אחרי ivf איקסי יש דופק והיה לי דק חלמון מוגדל. נכון לאתמול שבוע 11 עדיין יש דופק. אני מתכוונת לעשות מי שפיר וציפ גנטי, בלי קשר לתוצאות של שקיפות עורפית. השאלה שלי, האם בעקבות השק חלמון מוגדל עלי לבקש שיבדקו משהו נוסף במהלך הדיקור של מי השפיר

שלום לדעתי אין ברור מיוחד שעלייך להוסיף. כדאי בכל מקרה להיוועץ ביועץ גנטפי או הרופא המדקר. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה