סיסי שליה TSC1

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

19/01/2016 | 09:52 | מאת: דנה

שלום רציתי לשאול באיזה שבוע הכי מוקדם ניתן לבצע סיסי שליה ללא פגיעה בגפיים של העובר? כמו כן כמה זמן ייקח לקבל תשובה לגבי TSC1 (טוברוס סקלרוזיס)?

שלום, אפשר לבצע סיסי שליה משבוע 10. לגבי תשובה - צריך לשאול את המעבדה שקשורה למקום שבה את מתכוונת לבצע את הבדיקה. למיטב ידיעתי - בדיקת TS קצת בעייתית ולא מבוצעת בארץ, אלא נשלחת לחו"ל. בהצלחה דר' יוסי הר-טוב

19/01/2016 | 23:07 | מאת: דנה

תודה על התשובה. ביצענו לבעלי ריצוף גנטי במעבדות פרונטו במרכז. זה לא רלוונטי לגבי סיסי שליה ?

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה